This Art Fair 26 t/m 29 augustus Amsterdam

Welkom op This Art Fair!

Het nieuwe werk van Simone Albers en Sjoerd Tegelaers is te zien op This Art Fair in stand nummer 60 powered by Blooz Gallery.

26 t/m 29 augustus Kromhouthal Amsterdam

Graag tot dan!

Voor tickets en informatie over de beurs zie: https://thisartfair.com/visit-this/buy-this-ticket/

Voor informatie en werk van Sjoerd Tegelaers zie deze link.

Voor informatie en werk van Simone Albers zie deze link.

Simone Albers

Simone Albers is een ambitieus jong talent, ze is afgestudeerd aan ArtEZ. Simone Albers was genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst in 2019 en exposeerde al solo in Museum het Valkhof, haar werk is ook te zien op beurzen in binnen en buitenland en haar werk is opgenomen in diverse collecties.

Ze maakt dynamische kleurrijke schilderijen en installaties geïnspireerd door natuur, wetenschap en filosofie. In veel van haar werken zie je vormen terug die refereren aan vormen uit de natuur van microscopisch klein tot megagroot (uit de ruimte). Haar nieuwste serie werken onderzoekt zij de beeldtaal uit de ruimte en creëert ze aan de hand van wetenschappelijke theorieën en afbeeldingen een nieuw landschap.

Sjoerd Tegelaers

Sjoerd Tegelaers is in 2014 afgestudeerd aan de AKI Enschede en direct al een veel gevraagd beeldend kunstenaar. In 2019 kreeg hij van het Mondriaan Fonds een stipendium voor jong talent. In 2020 was zijn werk te zien op de Art Rotterdam bij ‘Prospects and concepts’. Sjoerd Tegelaers heeft na de AKI een Postgraduate opleiding Printmaking gevolgd in Polen om zich verder te specialiseren in druktechnieken. Sinds zijn afstuderen heeft hij vele exposities gehad onder meer in Polen, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Enschede.

Hij was genomineerd voor de Gobot, Young Blood Award. Hij was artist in recidence in Zweden en Duitsland. In 2021 is hij uitgenodigd voor een artist in residence plek in Denemarken.

Hij is gespecialiseerd in photopolymer etsen een bijzondere techniek die niet vaak in Nederland wordt toegepast. Daarnaast specialiseerde hij zich het afgelopen jaar ook in mezzotint. In zijn huidige werk onderzoekt hij het hedendaags moraal en dat zie je terug onder andere in de serie small crimes. Let ook op zijn bijzonder geestige, gevatte titels die deel uitmaken van zijn werk.

Kortom een ambitieuze kunstenaar met bijzonder veel talent!

Simone Albers powered by Blooz Gallery

Sjoerd Tegelaers, El entierro del pez, 50x60cm, mezzotint, 2019Sjoerd Tegelaers powered by BLooz Gallery