Studiobezoek Louise te Poele

Studio aan huis bij Louise te Poele
Pas was ik op studiobezoek bij fotografe Louise te Poele. Ze heeft een studio aan huis met prachtige foto’s aan de wand. Heel leuk om haar foto’s in het huis te zien, het geeft een persoonlijke statement aan het interieur. Er zijn diverse foto’s te zien op groot of klein formaat, op dibond of aluminium en ingelijst achter glas. Daarnaast een tafel vol portfolio foto’s om te bekijken. Ook verschillende bloem stillevens en abstractere stillevens die ze bij Blooz Gallery presenteert zijn daar te zien.

Stillevens
Louise te Poele is bekend van haar stilleven fotografie. Ze heeft een grote verzameling objecten die vaak een persoonlijke betekenis hebben, deze componeert ze tot één beeld. Typische hedendaagse objecten komen er in voor zoals fashion items en plastic, maar ook meer traditionele dingen die je kent van de oude meester stillevens zoals citroenschil, bloemen, vis of een zwaan. Naast de mooie bloemcomposities, maakt ze ook meer abstracter werk waar ik ook van houd zoals  het roze werk ‘Shapeless’ hieronder te zien of de ‘Barbapapa’ serie met abstracte vormen en waterdruppels.

Haar werk is nu te zien in Museum Jan Cunen
De fotografe exposeert haar werk op dit moment in Museum Jan Cunen in de expositie ‘We are Food’.

Louise te Poele, studiobezoek, portfolio bekijken

Interesse in studio- of atelierbezoek?
Regelmatig ga ik op atelier- of studiobezoek bij kunstenaars, het is leuk om kennis te maken met de kunstenaar en verschillende werken te kunnen bekijken. Heb je zelf iets op het oog en zou je wel op atelier of studiobezoek willen? Neem dan contact op met Jackelien Top van Blooz Gallery door een mailtje te sturen aan: info@bloozgallery.nl.

Louise te Poele, Shapeless bij Blooz GalleryHoe kies je een kunstwerk?
Misschien ben je in één keer verliefd op een kunstwerk. Maar soms is het lastig om te bepalen welk kunstwerk je wilt kopen voor thuis en kan je wel wat tips gebruiken.

Blooz Gallery helpt je graag met het maken van een keuze voor een kunstwerk dat bij jou past. Mail Jackelien Top voor informatie over kunstadvies prijs op aanvraag.