Over Jackelien Top eigenaar Blooz Gallery

Hi kunstliefhebbers!

Ik ben Jackelien Top en ben met heel veel plezier eigenaar van de online kunstgalerie: Blooz Gallery. Voor Blooz selecteer ik kunst met kwaliteit waar ik een echte connectie mee heb. Professionele kunst van ambitieuze kunstenaars die ik vaak als jong talent heb leren kennen.

Priv├ę ben ik samen met mijn man en kids. In mijn vrije tijd ga ik graag buiten sporten of boksen en ik hou van wandelen in het bos.­čî┐

Sinds 2014 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen vanuit mijn passie voor hedendaagse kunst. Daaronder valt mijn online galerie Blooz Gallery en ook Top Kunstbureau.

Ik vind het ontzettend leuk om jong talent te scouten en te begeleiden. Sinds mijn afstuderen ga ik zoveel mogelijk eindexamens bekijken om nieuwe talenten te ontdekken. Een selectie van mijn favorieten presenteer ik in mijn online galerie. Dit zijn professionele kunstenaars met ambitie en kwaliteit.

Vanuit Top Kunstbureau werk ik freelance als curator en kunstadviseur voor grote bedrijfscollecties.

Er is zoveel wat ik leuk vind aan mijn werk! Om een paar dingen te noemen: het ontdekken van nieuwe kunst, het inrichten van exposities en panden en het samenwerken met kunstenaars en bedrijven.

Ik wil kunst kopen graag toegankelijk maken voor een grotere doelgroep. Om die reden ben ik mijn online galerie begonnen waar je eenvoudig online kunst koopt. Bij Blooz Gallery kan je online kunst kopen zowel met een klein budget als beginnende verzamelaar en als gevorderde verzamelaar.

De foto van mij is gemaakt door Sara Donkers, haar werk is ook vertegenwoordigd bij Blooz Gallery zie haar werk in deze link.

Wil je meer achter de schermen kijken van de galerie volg Blooz Gallery dan ook op Instagram. Of check mijn persoonlijke Instagram account Jackelien Top