Blooz Gallery bestaat 5 jaar! expo borreltje

Blooz Gallery 5 jaar!

Alweer vijf jaar een online galerie en veel mooie ervaringen rijker zoals de pop-up expo’s, bijvoorbeeld in Villa Lux en Lux en in de Honig Fabriek, atelierbezoeken, de Kunstnacht en This Art Fair in de Beurs van Berlage Amsterdam. Dank aan alle kunstenaars met wie ik heb gewerkt in de afgelopen jaren: Sjoerd Tegelaers, Nic Opdam, Sara Donkers, Jan Bilitewski, Dewi Hoppe, Iris Helene Jansen, Roos Meerman, Stef Fridael, Louise te Poele, Lydia Duijmelinck en Simone Albers.

Dank ook aan de Smeltkroes voor de fijne mensen en plek! En aan de beste kantoorgenoot en vormgever: Matthijs Brul, maker van de site Arne Krijnsen, websupport door Louis Wolf en gastvrouwen Jolien en Leonie! Uiteraard ook veel dank aan alle kunstliefhebbers die Blooz Gallery een warm hart toe dragen! Special thanks voor Merel van de Nieuwenhof voor het sparren over kunst en Enny Verhey voor je support, mijn familie en mijn lief Bauke!

Save the date: 6 dec

Om het te vieren organiseren we een cosy kantoor expositie met werk van Simone Albers en Sjoerd Tegelaers. Openingsborrel vrijdag 6 december!

Welkom tussen 14-17 uur! Graag aanmelden per mail: info@bloozgallery.nl i.v.m. de beperkte ruimte.

Meer info over de expo volgt binnenkort.

5 jaar Blooz Gallery in beeld