Pop-up expo Blooz Gallery bij Novio Arte ingericht

Pop-up expo bij Novio Arte kunstuitleen

Te zien van 15 t/m 28 mei in Novio Arte kunstuitleen Nijmegen

Gisteren heb ik de etalage van Novio Arte genaamd BLKVNGR, ingericht met kunst van Dewi Hoppe, Roos Meerman en Sjoerd Tegelaers. Binnen is nog een schilderij van Jan Bilitewski te zien en portretten van Dewi Hoppe.

Deze vier talentvolle kunstenaars zijn minder dan een jaar geleden afgestudeerd en hebben veel in hun mars. Op de eindexamenexposities van verschillende kunstacademies viel hun werk op en daarom heb ik ze gevraagd om hun werk bij Blooz Gallery te tonen in de online galerie en nu dus ook in pop-up exposities.

Ingrid Oostendorp van Novio Arte nodigde mij uit om een selectie van kunst uit mijn galerie te presenteren. Een mooie kans voor mijn nieuwe galerie en voor deze startende kunstenaars!

Novio Arte heeft een collectie van gerenommeerde kunstenaars opgebouwd die ze uitleent en verkoopt. Daarnaast laat Novio Arte ook zien wat er speelt in het kunstveld door een expositiepodium te bieden voor (beeldende) kunst. En dat is meer dan kunst voor boven de bank, er is bijvoorbeeld ook aandacht voor toneel en performancekunst etc.

Adres: Kanunnik Mijllinckstraat 1 – 3, Nijmegen

Openingstijden
Woensdag: 14.00 – 18.00 uur
Donderdag: 13.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 13.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
SLUITINGSTIJDEN :
Hemelvaartsdag

www.novioarte.nl