Blooz Gallery exposeert bij Novio Arte kunstuitleen Nijmegen

 Vrij 15 mei t/m do 28 mei

Ingrid Oostendorp (Novio Arte) en Jackelien Top (Blooz Gallery)

Woensdag ben ik bij Novio Arte kunstuitleen geweest om met Ingrid Oostendorp de expositie voor te bereiden die ik volgende week ga inrichten. De kunstuitleen biedt Blooz Gallery de gelegenheid om een pop-up expositie te maken voor BLKVNGR, de etalage van Novio Arte.

Een mooie kans, want dat betekent dat weer veel mensen kunnen genieten van de kunst van deze jonge talenten! De kunstuitleen heeft zelf een grote collectie (uitleen en verkoop) van gerenommeerde kunstenaars en biedt ook regelmatig een podium voor nieuwe talenten.

Dit is de derde pop-up expositie van de online galerie, Blooz Gallery. En dat zal zeker niet de laatste zijn. We kijken altijd uit naar locaties waar veel mensen van de kunst kunnen genieten.

Novio ArteVan vrij 15 mei t/m do 28 mei is in de etalage BLKVNGR werk te zien van: Dewi Hoppe (portretten), Roos Meerman (tekeningen van geluid), Sjoerd Tegelaers (fotopolymeer etsen) en Jan Bilitewski (schilderij uit de Google serie).

Adres: Kanunnik Mijllinckstraat 1 – 3, 6525 WS Nijmegen Openingstijden: Woensdag: 14.00 – 18.00 uur Donderdag: 13.00 – 18.00 uur Vrijdag: 13.00 – 18.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur www.novioarte.nl