Blooz Gallery door Marie Claire geselecteerd in top webshops

Blooz Gallery staat bovenaan in de top 6 van webshops voor kunst geselecteerd door Marie Claire en daar zijn we best trost op!

Hieronder een fragment uit de tekst die ze online plaatsten in 2018:

“Marie Claire: “Kunst maakt elk huis speciaal, of je nu een minimalistische inrichting hebt of eentje met veel kleur en karakter. Mooie kunst aan de muur maakt je huis persoonlijk en o zo chic. Kunst kopen kan alleen nogal intimiderend zijn. Daarom selecteerden wij zes geweldige online kunstshops die niet alleen goed zijn voor de portemonnee maar ook nog eens gevuld met de mooiste schilderijen, prints en foto’s.

1/ Blooz Gallery
Blooz Gallery is dé online galerie voor hedendaagse kunst die focust op nieuw talent. Het is een platform dat onlangs afgestudeerde kunstenaars een podium geeft. Deze webgalerie combineert de onlineverkoop met pop-up expo’s.”

Lees verder op Marie Claire voor het hele artikel:

Bekijk hier alle kunst uit onze online galerie.

Wij zijn erg blij met deze referentie door Marie Claire.

Over Blooz Gallery
Blooz Gallery is dé online galerie voor hedendaagse kunst! Jackelien Top, eigenaar: “Op geheel eigen wijze bieden wij veelbelovende kunstenaars een platform. Heel zorgvuldig selecteer ik professionele kunst met kwaliteit. Dit doe ik op basis van meer dan 10 jaar werkervaring in de professionele kunstsector als curator, conservator en galeriehouder. Blooz Gallery staat voor kunst waar ik verliefd op word, kunst die iets met mij doet. En dat is niet alleen maar een mooi plaatje boven de bank. Ook het idee achter een kunstwerk, of de manier waarop iets gemaakt is speelt mee in de selectie van een kunstwerk.”