• Online galerie | professionele kunst kopen I kunstadvies

    Blooz Gallery gestopt

    Na 8 jaar Blooz Gallery is het tijd voor verandering en daarom ben ik voorlopig gestopt met de galerie. De laatste jaren ben ik (Jackelien Top) steeds meer gaan werken als curator en kunstadviseur voor o.a. bedrijfscollecties, dat doe ik met heel veel plezier en daarom ga ik me hier volledig op richten. Ik kijk met heel veel plezier terug op het werken met de kunstenaars, de exposities en beurzen en het contact met klanten. Dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan de galerie!

    Good memories

Online galerie

 

Blooz Gallery is een ambitieuze galerie met oog voor jong talent

We bieden veelbelovende kunstenaars een platform: online en offline door bijv. pop-up expo’s of beurs presentaties. Zo bereiken we een nieuwe generatie kunstliefhebbers.

Alle werken zijn eenvoudig online te bestellen. Eerst in het echt bekijken kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld op het atelier of bij ons op kantoor.

Wie zit erachter?

Jackelien Top (1982) is freelance conservator en kunstadviseur vanuit Top Kunstbureau. Ze werkte o.a. in opdracht van Delta Lloyd en NN Group Art Collection, Museum Jan Cunen, Palet Magazine, Cultuur en Ondernemen Nijmegen en nu bij de Provincie Gelderland.

“Ieder jaar bezoek ik de eindexamens om nieuw talent te spotten. Ik vind het heel leuk om met nieuwe talenten te werken. Ik selecteer ambitieuze talenten die eruit springen qua inhoud, vorm, techniek of authenticiteit.”