• Online galerie | professionele kunst kopen I kunstadvies

    Blooz Gallery

    Blooz Gallery is dé online galerie voor hedendaagse kunst! Jackelien Top: "Op eigen wijze bieden wij veelbelovende kunstenaars een platform. Zorgvuldig selecteer ik professionele kunst met kwaliteit. Dit doe ik op basis van meer dan 10 jaar werkervaring in de professionele kunstsector als curator, conservator en galeriehouder." Kunst kopen online? Bekijk hieronder alle kunstwerken.

    Bekijk alle kunst KunstRAI 13 t/m 18 april

Online galerie

 

Blooz Gallery is een ambitieuze galerie met oog voor jong talent

We bieden veelbelovende kunstenaars een platform: online en offline door bijv. pop-up expo’s of beurs presentaties. Zo bereiken we een nieuwe generatie kunstliefhebbers.

Alle werken zijn eenvoudig online te bestellen. Eerst in het echt bekijken kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld op het atelier of bij ons op kantoor.

Wie zit erachter?

Jackelien Top (1982) is freelance conservator en kunstadviseur vanuit Top Kunstbureau. Ze werkte o.a. in opdracht van Delta Lloyd en NN Group Art Collection, Museum Jan Cunen, Palet Magazine, Cultuur en Ondernemen Nijmegen en nu bij de Provincie Gelderland.

“Ieder jaar bezoek ik de eindexamens om nieuw talent te spotten. Ik vind het heel leuk om met nieuwe talenten te werken. Ik selecteer ambitieuze talenten die eruit springen qua inhoud, vorm, techniek of authenticiteit.”