Galerie nieuwe stijl: online galerie

Blooz Gallery is een jonge ambitieuze galerie die via nieuwe wegen kunstenaars een podium biedt met een online galerie. Daarnaast presenteren we werk in het echt, bijvoorbeeld op kunstbeurzen, het atelier van de kunstenaar en pop-up expo’s.

 

 

 

Wat vind je bij Blooz Gallery?

  • Zorgvuldige selectie van hedendaagse professionele kunst
  • Veelbelovende vaak pas afgestudeerde kunstenaars
  • Regelmatig nieuwe kunst; tijdelijk online te koop
  • Fotografie, schilderijen, etsen, tekeningen en meer
  • Kunstadvies voor thuis? We helpen je graag!

Bekijk alle kunst

 

Hoe selecteert Blooz Gallery kunst?
Blooz Gallery heeft een focus op nieuw talent. Elk jaar bezoeken we de eindexamenexposities van kunstacademies om nieuw talent te ontdekken. We werken vaak een lange tijd samen met de geselecteerde kunstenaars, om de ontwikkelingen in het werk te volgen.

Ambitieuze kunstenaars
Ten eerste selecteren we werk omdat het artistiek en inhoudelijk relevant is. Verder kijken we ook naar de kunstenaar, is hij of zij ambitieus met zijn vak bezig?

Kleine selectie
We selecteren zorgvuldig en hebben bewust een kleine selectie kunstenaars. Wel komt er regelmatig nieuw werk bij en elk jaar rondom de eindexamententoonstellingen selecteren we nieuwe talenten.

 

Jackelien Top, foto Sara DonkersOver Jackelien Top
In 2014 ben ik begonnen met Blooz Gallery & Top Kunstbureau vanuit een passie voor hedendaagse kunst. Vanuit Top Kunstbureau werk ik als freelance curator & kunstadviseur.

Online kunst kopen: Kan dat?
Sommige mensen vragen zich af, kan dat wel kunst online kopen? Ja!
Waarom? Omdat we kunst kopen makkelijk maken. In deze webgalerie zoek je kunstwerk uit. Je bekijkt de foto’s en je kunt thuis gelijk even meten of het past.

Natuurlijk kan je alle kunstwerken (behalve een aantal foto’s) ook in het echt zien voordat je het koopt, maak daarvoor een afspraak met Blooz Gallery. Blooz Gallery is alleen online, maar bij de meeste kunstenaars kan je op atelierbezoek komen om het werk in het echt te bekijken. Het kunstwerk heb je snel in huis, want je hoeft niet te wachten tot een expositieperiode voorbij is. De meeste werken kan je na betaling direct komen ophalen (meestal bij de kunstenaar) op afspraak. Of we bezorgen het zo snel mogelijk bij je thuis. En is het toch niet helemaal wat je verwacht had, geen probleem binnen 14 dagen mag je een kunstwerk retourneren.

Blog
Met het blog wil Blooz Gallery hedendaagse kunst toegankelijk maken door te schrijven over kunst waar wij enthousiast van worden. Wil je direct op de hoogte zijn van nieuwe kunst en blogartikelen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Pop-up expo’s
We willen hedendaagse kunst (dichter)bij een breed publiek brengen. Weet je een goede locatie voor een pop-up expo? We staan open voor samenwerkingspartners.

Top Kunstbureau
Blooz Gallery is onderdeel van de onderneming Top Kunstbureau waarvan Jackelien Top eigenaar is. Top Kunstbureau initieert en leidt kunstprojecten en biedt advies bij de zakelijke kant van kunst.