Stef Fridael, Visiting Neighbours

 3,000,00

Stef Fridael, ‘Visiting Neighbours’ olieverf op doek, 100 x 140 cm. Verkoopprijs €3.000 (incl. btw) Klik op de foto’s om het schilderij volledig afgebeeld te zien.

Ophalen is gratis. Bezorgen kan ook. Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen. Transportkosten max. €140,- via UPS, (veilig ingepakt en aangetekend).

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dit werk is in Eindhoven te zien, maak daarvoor een afspraak met de galerie via ons contactformulier.

Categorie:
Kunstenaar: Brands
In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op virtuoze wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Estetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst. Lees meer op zijn biopagina.

Beschrijving

Over dit werk van Stef Fridael

Dit schilderij van Stef Fridael is op het eerst oog een prachtig beeld, het heeft wel iets bevreemdends.

Stef Fridael zegt hierover: De mensheid laat overal zijn sporen achter, de kracht van de natuur is
zo groot dat hij het uiteindelijk weer zal gaan overnemen.

Het werk van Fridael gaat over de oerinstincten van de mens, het gedrag van de mens en zijn invloed bijvoorbeeld op natuur en op andere mensen. Zoals in dit schilderij, gedrag van de mens zorgde ervoor dat er een groot statig pand gerealiseerd werd in de natuur. Maar het gedrag van de mens zorgde er ook voor dat het pand niet meer nodig was en het kwam leeg te staan. De natuur overwoekerd en neemt haar plaats weer in.

Over de kunstenaar

In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op esthetische wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Esthetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst.

Stef Fridael is een ambitieuze kunstenaar die aan de weg timmert. Hij exposeerde niet alleen in Nederland, maar over de wereld. Zo exposeerde hij o.a. al in Duitsland, Japan, Groot Brittannië en Oekraïne. Lees meer over Stef Fridael op zijn biografiepagina.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…