Stef Fridael, Summertime

 1,500,00

Stef Fridael, ‘Summertime’, olieverf op doek, 80 x 100 cm. Verkoopprijs €1500 (incl. btw) Klik op de foto’s om het schilderij volledig afgebeeld te zien.

Ophalen is gratis. Bezorgen kan ook. Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen. Transportkosten max. €140,- via UPS, (veilig ingepakt en aangetekend).

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dit werk is in Eindhoven te zien, maak daarvoor een afspraak met de galerie via ons contactformulier.

Categorie:
Kunstenaar: Brands
In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op virtuoze wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Estetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst. Lees meer op zijn biopagina.

Beschrijving

Over dit werk van Stef Fridael

Dit schilderij van Stef Fridael is op het eerst oog een prachtig beeld, het heeft wel iets bevreemdends. Een typisch Nederlands winterbeeld tegen een flegekleurde achtergrond en op de voorgrond een soort zegetocht van een machtige man met slechts één toeschouwer.

Stef Fridael duidt het aan als een ‘surrealistisch theater’.

Het werk van Fridael gaat over de oerinstincten van de mens. Macht, luxe en status staan centraal in veel van zijn werken, zijn werk zet aan tot reflectie.

Over de kunstenaar

In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op esthetische wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Esthetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst.

Stef Fridael is een ambitieuze kunstenaar die aan de weg timmert. Hij exposeerde niet alleen in Nederland, maar over de wereld. Zo exposeerde hij o.a. al in Duitsland, Japan, Groot Brittannië en Oekraïne. Lees meer over Stef Fridael op zijn biografiepagina.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…