Stef Fridael, Rain above the highway

 1,500,00

Stef Fridael, ‘Rain above the highway’, olieverf op doek, 100 x 100 cm. Verkoopprijs €1500 (incl. btw) Klik op de foto’s om het schilderij volledig afgebeeld te zien.

Ophalen is gratis. Bezorgen kan ook. Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen. Transportkosten max. €140,- via UPS, (veilig ingepakt en aangetekend).

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dit werk is in Eindhoven te zien, maak daarvoor een afspraak met de galerie via ons contactformulier.

Categorie:
Kunstenaar: Brands
In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op virtuoze wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Estetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst. Lees meer op zijn biopagina.

Beschrijving

Over dit werk van Stef Fridael

Dit schilderij van Stef Fridael geeft een surealistische inkijk in twee werelden; een historisch beeld en een hedendaags beeld van welvaart. Op het eerste oog valt de kruising aan snelwegen je op, daarna wellicht de gouden lantaarnpalen en de trein. Over dit hedendaagse beeld is een bijna doorschijnend silhouet van een adelijk historisch interieur geschilderd als restruimte in het regengordijn boven de snelweg. In beide beelden zou je kunnen zeggen dat welvaart en status de boventoon voeren en de twee verbind in een prachtig surrealistisch schilderij van Stef Fridael. Macht, luxe en status staan centraal in veel van zijn werken, zijn werk zet aan tot reflectie.

Over de kunstenaar

In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op esthetische wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Esthetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst.

Stef Fridael is een ambitieuze kunstenaar die aan de weg timmert. Hij exposeerde niet alleen in Nederland, maar over de wereld. Zo exposeerde hij o.a. al in Duitsland, Japan, Groot Brittannië en Oekraïne. Lees meer over deze kunstenaar op zijn biografiepagina.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…