Stef Fridael, Land of 72 virgins

 3,750,00

Stef Fridael, ‘Land of 72 virgins’, olieverf op doek, 100 x 140 cm. Verkoopprijs (incl. btw) Klik op de foto’s om het schilderij volledig afgebeeld te zien.

Ophalen is gratis. Bezorgen kan ook. Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen. Transportkosten max. €140,- via UPS, (veilig ingepakt en aangetekend).

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dit werk is in Eindhoven te zien, maak daarvoor een afspraak met de galerie via ons contactformulier.

Categorie:
Kunstenaar: Brands

Simone Albers

is een ambitieus jong talent, ze is afgestudeerd aan ArtEZ. Simone Albers is genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst 2019 en exposeerde al solo in Museum het Valkhof, haar werk is ook te zien op beurzen in binnen en buitenland en haar werk is opgenomen in diverse collecties. Ze maakt dynamische kleurrijke schilderijen en installaties geïnspireerd door natuur, wetenschap en filosofie. Ze heeft een database met beelden uit de ruimte en microscopische opnamen welke ze als inspiratie gebruikt voor haar werk. In veel van haar werken zie je vormen terug die refereren aan vormen uit de natuur van microscopisch klein tot megagroot (uit de ruimte). Lees meer op haar biografie pagina

Beschrijving

Over de kunstenaar

In het werk van Stef Fridael staan de oerinstincten van de mens centraal. Deze geeft hij op esthetische wijze weer in schilderijen waarin hij laat je nadenken over wat je ziet. In eerste instantie zie je een prachtig schilderij en kijk je verder dan zal je vaak iets bevreemdends ontdekken, waardoor het beeld een verhaal krijgt dat de geest prikkelt. Esthetiek, ambacht en inhoud zijn op formidabele wijze samengebracht in zijn kunst.

Stef Fridael is een ambitieuze kunstenaar die aan de weg timmert. Hij exposeerde niet alleen in Nederland, maar over de wereld. Zo exposeerde hij o.a. al in Duitsland, Japan, Groot Brittannië en Oekraïne. Lees meer over deze kunstenaar op zijn biografiepagina.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry