Sjoerd Tegelaers, I escape every now and then

 315,00

Sjoerd Tegelaers, I escape every now and then2016, photopolymer ets op papier, A3 formaat, 2016 (zonder lijst). Klik op de afbeelding om het volledige werk te zien.

Oplage 10. Beschikbaar oplagenummer 1(direct leverbaar)Bij bezorging is de levertijd maximaal 10 werkdagen voor oplage nummer 1/10, na ontvangst van betaling. Nummer 2 en 3 (langere levertijd i.v.m. nog te drukken). Voor informatie over de actuele levertijd neem je contact op met Blooz Gallery. De verkooprijs is incl. verzendkosten. Het wordt verzekerd en met track and trace code verzonden.

Elk exemplaar is voorzien van een uniek oplagenummer en is gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit kunstwerk in het echt bekijken? Dat kan! Op kantoor bij Blooz Gallery, De Smeltkroes unit 31, waalbandijk 16, Nijmegen. Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
In 2014 afgestudeerd aan de AKI Enschede en direct al een veel gevraagd beeldend kunstenaar. In 2019 kreeg hij van het Mondriaan Fonds een stipendium voor jong talent. In 2020 is zijn werk te zien op de Art Rotterdam bij 'Prospects and concepts'. Sjoerd Tegelaers heeft na de AKI een Postgraduate opleiding Printmaking gevolgd in Polen om zich verder te specialiseren in druktechnieken. Sinds zijn afstuderen heeft hij al diverse exposities gehad onder meer in Polen, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Enschede. Hij was genomineerd voor de Gobot, Young Blood Award. Hij was Artist in Recidence in Zweden en Duitsland. En hij nam deel aan het Honours programme van Artez. Hij is gespecialiseerd in photopolymer etsen een bijzondere techniek die niet vaak in Nederland wordt toegepast. Kortom een ambitieuze kunstenaar met bijzonder veel talent! Lees meer op zijn biopagina.

Beschrijving

Photopolymer ets

Dit werk van de jonge kunstenaar Sjoerd Tegelaers, is gemaakt met een bijzondere techniek die in Nederland niet veel wordt toegepast, namelijk photopolymer ets. Photopolymer is een techniek die voornamelijk door grafisch ontwerpers en fotografen gebruikt wordt. Je kunt een afbeelding op een transparant papier maken en dit door middel van licht op een etsplaat met een lichtgevoelige laag zetten.

Sjoerd Tegelaers tekent en schildert eerst op een transparant papier. Deze tekening “brandt” hij vervolgens in een etsplaat waarna hij deze afdrukt. Deze techniek leerde hij tijdens van de docent Ramón J. Freire Santa Cruz van de printmaking afdeling van de kunstacademie van Cuenca (Spanje).

Over dit werk

Dit werk komt voort uit een artist in recidence project in een weeshuis in Gouda. Sjoerd woonde en werkte een korte periode in het weeshuis en liet zich inspireren tot een serie werken hierover.

Dit werk is in een beperkte oplage van 10 gemaakt.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry