Sjoerd Tegelaers, photopolymer ets, Μαλάκα

 315,00

Sjoerd Tegelaers, Μαλάκα , Photopolymer ets op papier, A3 formaat, 2013 (zonder lijst). De verkoopprijs is incl. verzendkosten. Het wordt verzekerd en met track and trace code verzonden.

Oplage 10. Beschikbare oplagenummers 1/10, 2/10 zijn direct beschikbaar 3/10 is verkocht door de galerie.

Elk kunstwerk is voorzien van een uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dat kan! Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Blooz Gallery over dit werk

Een man zit lachend op de grond met zijn hand op zijn knie. Naast hem een gebroken fles en de hals van een gitaar. Heeft hij een feestje gehad? Lacht hij van plezier, is het zelfspot of lacht hij zijn zorgen weg? Het werk geeft stof tot nadenken.

Photopolymer ets

Dit werk is gemaakt met een bijzondere techniek, namelijk photopolymer ets. Photopolymer is een techniek die voornamelijk door grafisch ontwerpers en fotografen gebruikt wordt. Je kunt een afbeelding op een transparant papier maken en dit door middel van licht op een etsplaat met een lichtgevoelige laag zetten.

Sjoerd Tegelaers tekent en schildert eerst op een transparant papier. Deze tekening “brandt” hij vervolgens in een etsplaat waarna hij deze afdrukt. Deze techniek leerde hij tijdens van de docent Ramón J. Freire Santa Cruz van de printmaking afdeling van de kunstacademie van Cuenca (Spanje).

Deze bijzondere techniek wordt in Nederland niet vaak toegepast. Dit werk is in een beperkte oplage van 10 gemaakt.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry