Sjoerd Tegelaers, You can’t change without moving your shadow

 165,00

Sjoerd Tegelaers,  You can’t change without moving your shadow, Photopolymer ets op papier, A4, 2013 (zonder lijst). Oplage 10. Oplage nummer 1 en 5 zijn verkocht. Oplagenummer 2 is direct beschikbaar (levertijd z.s.m. en max 10 werkdagen na ontvangt betaling). Oplagenummer 3 en 4 ook beschikbaar, maar moeten nog afgedrukt worden. Daarom iets langere levertijd (14 werkdagen). De verkooprijs is incl. verzendkosten. Het wordt verzekerd en met track and trace code verzonden.

Elk werk is voorzien van een uniek oplage nummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit kunstwerk in het echt bekijken? Dat kan! Op kantoor bij Blooz Gallery, De Smeltkroes unit 31, waalbandijk 16, Nijmegen. Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
In 2014 afgestudeerd aan de AKI Enschede en direct al een veel gevraagd beeldend kunstenaar. Sjoerd Tegelaers heeft na de AKI een Postgraduate opleiding Printmaking gevolgd in Polen om zich verder te specialiseren in druktechnieken. Sinds zijn afstuderen heeft hij al diverse exposities gehad onder meer in Polen, Amsterdam, Nijmegen, Den Haag en Enschede. Hij is genomineerd voor de Gobot, Young Blood Award. Hij was Artist in Recidence in Zweden en Duitsland. En hij nam deel aan het Honours programme van Artez. Hij is gespecialiseerd in photopolymer etsen een bijzondere techniek die niet vaak in Nederland wordt toegepast. En werkt hij met Mezzotint. Kortom een ambitieuze kunstenaar met bijzonder veel talent! Lees meer op zijn biopagina.

Beschrijving

Photopolymer ets
Dit werk is gemaakt met een bijzondere techniek, namelijk photopolymer ets. Photopolymer is een techniek die voornamelijk door grafisch ontwerpers en fotografen gebruikt wordt. Je kunt een afbeelding op een transparant papier maken en dit door middel van licht op een etsplaat met een lichtgevoelige laag zetten.

Sjoerd Tegelaers tekent en schildert eerst op een transparant papier. Deze tekening “brandt” hij vervolgens in een etsplaat waarna hij deze afdrukt. Deze techniek leerde hij tijdens van de docent Ramón J. Freire Santa Cruz van de printmaking afdeling van de kunstacademie van Cuenca (Spanje).

Deze bijzondere techniek wordt in Nederland niet vaak toegepast. Dit werk is in een beperkte oplage van 10 gemaakt.

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry