Sjoerd Tegelaers, You can’t change without moving your shadow

 165,00

Sjoerd Tegelaers,  You can’t change without moving your shadow, Photopolymer ets op papier, A4, 2013 (zonder lijst). Oplage 10. Oplage nummer 1 en 5 zijn verkocht. Oplagenummer 2 is direct beschikbaar (levertijd we streven naar 10 werkdagen na ontvangt betaling). Oplagenummer 3 en 4 ook beschikbaar, maar moeten nog afgedrukt worden. Daarom iets langere levertijd. De verkooprijs is incl. verzendkosten. Het wordt verzekerd en met track and trace code verzonden.

Elk werk is voorzien van een uniek oplage nummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit kunstwerk in het echt bekijken? Dat kan! Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Photopolymer ets
Dit werk is gemaakt met een bijzondere techniek, namelijk photopolymer ets. Photopolymer is een techniek die voornamelijk door grafisch ontwerpers en fotografen gebruikt wordt. Je kunt een afbeelding op een transparant papier maken en dit door middel van licht op een etsplaat met een lichtgevoelige laag zetten.

Sjoerd Tegelaers tekent en schildert eerst op een transparant papier. Deze tekening “brandt” hij vervolgens in een etsplaat waarna hij deze afdrukt. Deze techniek leerde hij tijdens van de docent Ramón J. Freire Santa Cruz van de printmaking afdeling van de kunstacademie van Cuenca (Spanje).

Deze bijzondere techniek wordt in Nederland niet vaak toegepast. Dit werk is in een beperkte oplage van 10 gemaakt.

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry