Sara Donkers, untitled uit de serie ‘My High School’

 800,00

Sara Donkers, untitled. Uit de serie ‘My High School’  

Special edition oplage 5 op dibond €800,-
130 x 60,1 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 10 €240,-
90,8 x 42 cm. Op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

De foto is voorzien van een uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Nominee New Dutch Photography talent Sara Donkers is genomineerd voor New Dutch Photography Talent van 2015 door Gup Magazine. Haar foto's tonen krachtige vrouwen in een filmische rauwe setting.  Haar werk verkent het grensgebied tussen mode- en portretfotografie. Lees meer op haar biografiepagina.

Beschrijving

Blooz Gallery over deze foto van Sara Donkers
Voor deze fotoserie koos Sara als locatie haar oude middelbare school.

Deze serie is speels, ondeugend en sexy.

Verkennen van ontluikende vrouwelijkheid
Jonge meiden die hun vrouwelijkheid aan het verkennen zijn, binnen een voor hen bekend terrein (de middelbare school). De meisjes hebben een ondeugende sexy uitstraling. Deze serie foto’s kan een discussie oproepen over meisjes als lustobjecten. Maar hoe zou je deze serie kunnen interpreteren? In deze foto’s hebben vrouwen de controle, zoals in bijna alle beeldverhalen die Sara Donkers maakt.

Zelfbewust 
Deze foto’s hebben een zelfbewust karakter. De vrouwen in de beeldenverhalen van Sara Donkers hebben een sterke uitstraling ongeacht leeftijd, achtergrond, make-up of (geen) kleding.

Blooz Gallery vindt het interessant hoe een vrouw grenzen verkend in een beeld over ontluikende vrouwelijkheid.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry