Sara Donkers, ‘Roxy’

 800,00

Sara Donkers, Roxy

Special edition oplage 5, op dibond €800,-
90 x 75,9 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 15, €240,-
49,8 x 42 cm. op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. (Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur).

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Deze foto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. De levertijd is daarom wat langer dan bij kunstwerken die direct beschikbaar zijn.De levertijd is 15-20 dagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen bij Sara Donkers in Nijmegen. Of laten bezorgen tegen een meerprijs. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt BLooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Blooz Gallery over deze foto van Sara Donkers
Deze foto is rauw, uitdagend en filmisch qua sfeer.

De industriële locatie en de blik van deze vrouw stralen kracht uit. Het litteken op haar arm toont kwetsbaarheid en tegelijkertijd karakter.

Sara Donkers over dit beeld
Deze foto is gemaakt op een industrieterrein in Nijmegen. Heel intuïtief en toch ook geënsceneerd is er een krachtig beeld ontstaan.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry