Sara Donkers, Thorn 1

 1,450,00

  • Techniek fotografie op enhanced satin paper op dibond ingelijst in een zwarte baklijst (zonder glas)
  • Formaat 60 x 90 cm, prijs €1450
  • Oplage 5
  • Dit werk is gesigneerd en voorzien van een uniek oplagenummer
  • Direct klaar om op te hangen
  • Klik op de foto voor de volledige afbeelding
  • In het echt bekijken? Je kunt een bezoek brengen aan de kunstenaar in Nijmegen. Dit werk is zonder baklijst te zien (zoals op de expo foto), maar er zijn in het atelier wel voorbeelden van werk met baklijst te zien dus je krijgt een goede indruk van het werk. (Informeer voor een atelierbezoek).
  • Hulp nodig? Ik geef je graag tips voor kunst in jouw huis. Je kunt me vrijblijvend een foto te sturen van de ruimte waar je aan denkt en dan kijk ik online met je mee.
  • 15% van de verkoopprijs wordt gedoneerd aan Pride Photo.

Hulp nodig?

STEL GERUST JE VRAAG

 • Levering Dit werk wordt gedrukt na ontvangst van betaling, duurt gemiddeld 14 werkdagen.
 • Prijs is incl. bezorgkosten in NL (uitgezonderd Waddeneilanden).

Levering: de foto wordt bij bestelling eerst geprint bij fotolab.  Ophalen/ bekijken bij kunstenares in Nijmegen kan ook. Geef je voorkeur aan bij je bestelling.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Project voor Pride Photo Nijmegen

Dat Sara Donkers talent heeft om onderscheidende portretten te maken is duidelijk. Zij kan als geen ander mensen filmisch en authentiek vastleggen op beeld.

Dit portret is deel van een Pride Photo project. Sara Donkers was gevraagd om hieraan deel te nemen en zodoende maakte een serie voor de expositie: Adult alternative. Dit was de eerste erotische fototentoonstelling met transgender en non-binaire modellen in Nederland.

In de tentoonstelling werden persoonlijke en eerlijke verhalen gedeeld en verteld over erotiek en intimiteit. Het is de eerste keer dat dit onderwerp op zo’n manier in beeld is gebracht. Vijf fotografen – Prins de Vos, Julius Thissen, Joëlle de Vries, Sara Donkers en Jesse van den Berg – maakten nieuw werk voor deze tentoonstelling.

Thorn Roos de Vries (acteur bekend van Spanga’s en Anne+ o.a.) stond model in deze serie van Sara. Thorn identificeert zich als non-binair en zet zich in voor deze community.

Sara Donkers over haar werk

“Van jongs af aan ben ik gefascineerd door beeld. Na een aantal jaar als psycholoog gewerkt te hebben, bracht mijn passie voor beeld mij op de fotoacademie te Amsterdam. Mijn interesse voor de mens bleef. Ik fotografeer graag krachtige persoonlijkheden met een rauw randje. De beelden tonen een verhaal van mensen die door het leven getekend zijn. Ze hebben een verhaal. De verhalen hebben een maatschappelijke relevantie.”

Stichting Hear me

Sara Donkers is één van de founders van Stichting HEAR ME: stories that matter. De stichting maakt thema’s rondom Gender, Seksualiteit en Identiteit bespreekbaar. Sara: “We maken multimediale projecten op het snijvlak van kunst en journalistiek. Onze kunstinstallaties bestaan uit levensgrote portretten die vergezeld worden door openhartige, uiterst persoonlijke audiofragmenten.”

 

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry