Sara Donkers, untitled uit de serie ‘My High School’

 950,00

Sara Donkers, z.t. uit de serie ‘My High School’

Special edition oplage 5 op dibond €950,-
100 x 66,7 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 15 €310,-
63 x 42 cm. Op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

De foto is voorzien van een uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Levering: Gemiddeld 15-20 werkdagen na ontvangst betaling,  de foto wordt bij bestelling eerst geprint bij fotolab. Dit werk kan bezorgd worden, is bij prijs inbegrepen. Ophalen bij kunstenares in Nijmegen kan ook. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

 

Blooz Gallery over deze foto van Sara Donkers
Voor deze fotoserie koos Sara als locatie haar oude middelbare school.

Deze serie is speels, ondeugend en sexy.

Verkennen van ontluikende vrouwelijkheid
Jonge meiden die hun vrouwelijkheid aan het verkennen zijn, binnen een voor hen bekend terrein (de middelbare school). De meisjes hebben een ondeugende sexy uitstraling. Deze serie foto’s kan een discussie oproepen over meisjes als lustobjecten. Maar hoe zou je deze serie kunnen interpreteren? In deze foto’s hebben vrouwen de controle, zoals in bijna alle beeldverhalen die Sara Donkers maakt.

Zelfbewust 
Deze foto’s hebben een zelfbewust karakter. De vrouwen in de beeldenverhalen van Sara Donkers hebben een sterke uitstraling ongeacht leeftijd, achtergrond, make-up of (geen) kleding.

Blooz Gallery vindt het interessant hoe een vrouw grenzen verkend in een beeld over ontluikende vrouwelijkheid.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry