Sara Donkers, Loes 2

 950,00

Sara Donkers: Loes 2

Special edition op dibond € 950,-:
Foto op mat fine art papier op dibond, met ophangsysteem.
Formaat: 60 x 90 cm, oplage: 5. Beschikbare oplage nr’s: 1/5, 2/5 en 3/5.

Fotoprint op papier €310,-:
Formaat: 40 x 59 cm, oplage: 15. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Levering: Gemiddeld 15-20 werkdagen na ontvangst betaling,  de foto wordt bij bestelling eerst geprint bij fotolab. Dit werk kan bezorgd worden, is bij prijs inbegrepen. Ophalen/ bekijken bij kunstenares in Nijmegen kan ook. Geef je voorkeur aan bij je bestelling.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Over over deze kunstfoto:

Sara Donkers is geselecteerd als New Dutch Photography talent 2015 en haar werk is opgenomen in de gelijknamige publicatie.

Dat ze talent heeft is duidelijk. Zij kan als geen ander vrouwen filmisch en authentiek vastleggen op beeld.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

Sara Donkers werkte aan een dansfotoshoot en maakte deze indringende foto.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry