Sara Donkers, Lieke 2

 950,00

Sara Donkers: Lieke 2

Special edition op dibond € 950,-:
Foto op mat fine art papier op dibond, met ophangsysteem.
Formaat: 90 x 76,6 cm, oplage: 5. Beschikbare oplage nr’s: 1/5, 2/5 en 3/5. Deze kunt u bekijken bij Blooz Gallery op kantoor.

Fotoprint op papier €310,-:
Formaat: 42 x 35,7 cm, oplage: 15. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Deze foto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. De levertijd is daarom wat langer dan bij kunstwerken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 dagen, na ontvangst van betaling. Er is één exemplaar op dibond direct beschikbaar.

Je kunt het werk zelf ophalen bij kunstenares in Nijmegen. Of laten bezorgen,  zit bij prijs in.  Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Over over deze kunstfoto:

Sara Donkers is geselecteerd als New Dutch Photography talent 2015 en haar werk is opgenomen in de gelijknamige publicatie.

Dat ze talent heeft is duidelijk. Zij kan als geen ander vrouwen filmisch en authentiek vastleggen op beeld.

“Dit beeld heb ik gemaakt  zonder een vooropgezet plan. Samen de kast induiken voor kleding, wat make-up op en gaan. Dan komen er bij mij vaak de beste beelden uit. Bij deze shoot wilde ik een midden  formaat camera uitproberen.”

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry