Sara Donkers, Jadey 1

 1,100,00

Sara Donkers: Jadey 1

Special edition op dibond in baklijst €1100,-:
Foto op mat fine art papier op dibond, met ophangsysteem.
Formaat: 90 x 60 cm, oplage: 5. Beschikbare oplage nr’s: 1/5, 2/5 en 3/5.

Met zwarte baklijst zoals op de foto is de verkoopprijs €950,-. Excl. baklijst is de prijs €800,-

Fotoprint op papier €310,-:
Formaat: 59,4 x 39,6 cm, oplage: 15. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Deze foto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. De levertijd is daarom wat langer dan bij kunstwerken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 dagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen bij Sara Donkers in Nijmegen. Of laten bezorgen tegen een meerprijs. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt BLooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Over deze kunstfoto van Sara Donkers

Sara Donkers: “Jadey heb ik bij de Honigfabriek in Nijmegen gefotografeerd. Ik wilde graag wat experimenteren met spiegels en vuur samen met Lennard Heijer. De beelden waarbij ik haar heb gefotografeerd zonder poespas, heb ik uiteindelijk geselecteerd. Een goed experiment.”

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry