Sara Donkers, Bianca

 1,450,00

Sara Donkers, Bianca uit de serie ‘Attract and repel’, 

Special edition oplage 5 op dibond €1450,-
90 x 77,1 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 15 €310,-
49 x 42 cm. Op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Deze foto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. De levertijd is daarom wat langer dan bij kunstwerken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 dagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen bij Sara Donkers in Nijmegen. Of laten bezorgen (zit bij prijs in). Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Blooz Gallery over deze foto van Sara Donkers

Dit werk heeft een intrigerende uitstraling. Sara Donkers heeft het juiste moment vastgelegd, de schaduw in het gezicht is treffend. Ook het kleurgebruik in deze foto is erg mooi. Deze foto verkend het snijvlak van modefotografie en portretfotografie in de kunst. Haar liefde voor fashion en het fotovak zie je terug in dit werk.

Deze foto komt uit de serie ‘Attract and repel’.

Empowerment

Dat Sara Donkers talent heeft om onderscheidende portretten te maken is duidelijk. Zij kan als geen ander vrouwen filmisch en authentiek vastleggen op beeld.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

Sara Donkers over haar werk

“Van jongs af aan ben ik gefascineerd door beeld. Na een aantal jaar als psycholoog gewerkt te hebben, bracht mijn passie voor beeld mij op de fotoacademie te Amsterdam. Mijn interesse voor de mens bleef. Ik fotografeer graag krachtige persoonlijkheden met een rauw randje. De beelden tonen een verhaal van mensen die door het leven getekend zijn. Ze hebben een verhaal. De verhalen hebben een maatschappelijke relevantie.”

Sara Donkers is geselecteerd als New Dutch Photography talent 2015 en haar werk is opgenomen in de gelijknamige publicatie.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry