Sara Donkers, Bianca red bra

 1,100,00

Sara Donkers, Bianca red bra uit de serie ‘Attract and repel’, 

Special edition oplage 5 op dibond  in baklijst €1100,-
77,8 x 100 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen. Prijs foto op dibond zonder baklijst €800,-

Fotoprint oplage 15 €310,-
42 x 54 cm. Op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Levering: Gemiddeld 15-20 werkdagen na ontvangst betaling,  de foto wordt bij bestelling eerst geprint bij fotolab. Dit werk kan bezorgd worden, is bij prijs inbegrepen. Ophalen bij kunstenares in Nijmegen kan ook. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Blooz Gallery over deze foto van Sara Donkers

 

Speels, sexy en uitstekend uitgelicht!

Dit werk heeft een speelse en spannende uitstraling. Sara Donkers heeft het juiste moment vastgelegd, de schaduw in het gezicht is perfect! Deze foto verkend het snijvlak van modefotografie en portretfotografie in de kunst. Haar liefde voor fashion en het fotovak zie je terug in dit werk.

Deze foto komt uit de serie ‘Attract and repel’.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry