Sara Donkers, ‘Anonymous’

 950,00

Sara Donkers, anonymous

Special edition oplage 5 op dibond, €950,-
 90 x 77,1 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 15, €310,-
49 x 42 cm. op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dat kan! Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak bij de kunstenares.

Levering: Gemiddeld 15-20 werkdagen na ontvangst betaling,  de foto wordt bij bestelling eerst geprint bij fotolab. Dit werk kan bezorgd worden, is bij prijs inbegrepen. Ophalen bij kunstenares in Nijmegen kan ook. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Heb je een vraag over deze foto, informeer via de knop stel een vraag.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Sara Donkers over dit beeld    

Deze vrouw daagt uit door haar naaktheid en tegelijkertijd weert ze af door haar gesloten houding en de blik in haar ogen.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry