Sara Donkers, ‘Anonymous’

 800,00

Sara Donkers, anonymous

Special edition oplage 5 op dibond, €800,-
 90 x 77,1 cm, oplage 5, beschikbare oplage nummers: 1/5, 2/5, 3/5, foto op mat papier, verlijmd op dibond, inclusief ophangsysteem, dus direct op te hangen.

Fotoprint oplage 15, €240,-
49 x 42 cm. op papier. Als u deze print wilt, geef dat aan bij opmerkingen in de bestelling. Op het bestelformulier verschijnt automatisch de prijs van de special edition, maar die passen we dan aan op de factuur.

Foto is voorzien van uniek oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dat kan! Mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak op kantoor in Nijmegen.

Oplagenummer 1/5 van deze foto is te bezichtigen in het kantoor van Blooz Gallery te Nijmegen. Dit oplage nummer is direct beschikbaar.

De overige oplagenummers: 2/5 en 3/5, worden bij bestelling geprint in een fotolab. De levertijd is daarom wat langer dan bij kunstwerken die direct beschikbaar zijn.De levertijd is 15-20 dagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen op het kantoor van Blooz Gallery te Nijmegen (gratis). Of laten bezorgen tegen een meerprijs. Bij je bestelling geef je aan of je het wilt laten bezorgen of zelf ophaalt, daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Heb je een vraag over deze foto, wil je het werk reserveren of wil je weten wat de bezorgkosten zijn? Informeer via de knop stel een vraag.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Nominee New Dutch Photography talent Sara Donkers is genomineerd voor New Dutch Photography Talent van 2015 door Gup Magazine. Haar foto's tonen krachtige vrouwen in een filmische rauwe setting.  Haar werk verkent het grensgebied tussen mode- en portretfotografie. Lees meer op haar biografiepagina.

Beschrijving

Sara Donkers over dit beeld    

Deze vrouw daagt uit door haar naaktheid en tegelijkertijd weert ze af door haar gesloten houding en de blik in haar ogen.

Dit werk past binnen de thematiek waar Donkers zich mee bezig houdt; empowerment van vrouwen speelt in al haar werk de hoofdrol. Sara Donkers geeft de vrouw een podium waarin ze al haar kanten laat zien. De portretten zijn puur, rauw en tonen vrouwen met karakter. Niet het standaardbeeld dat je in de media van vrouwen te zien krijgt. Sara gaat verder dan dat. Zij wil foto’s maken waar de beschouwer niet omheen kan, je moet er wel naar kijken.

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry