Nic Opdam, Wicked Game

 1,450,00

Nic Opdam, Wicked Game is beschikbaar in twee edities:

  • Foto op fine art paper op dibond
    Oplage 5: 90 x 60 cm  €1450 (incl. verzenden)
  • Fotoprint op Hahnemühle fine art paper (losse print zonder lijst)
    Oplage 15, formaat: 67,5 x 45 cm, €320 (incl. verzenden) wanneer u deze editie wilt kunt u een opmerking maken in het bestelformulier.
  • Deze kunstfoto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. Daarom is de levertijd wat langer dan bij andere werken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 werkdagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen bij de kunstenaar in Malden of het laten bezorgen. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bij je bestelling geef je je wens aan (bezorgen of ophalen), daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

“One Image a Song” is een verhalende fotoserie met een rocksong als uitgangspunt voor een nieuw beeld. Boeiend geënsceneerd door Nic Opdam.

Nic Opdam over de serie ‘One image a song’

“Wanneer ik naar een rocksong luister en ik doe mijn ogen dicht, dan zie ik een beeld voor me dat de essentie van de song weergeeft. Dan gaat mijn fantasie ermee aan de haal en wordt het plot van de song soms een beetje verdraaid. Met de foto’s uit deze serie heb ik geprobeerd deze beelden te visualiseren.”

 

Table-tops
Voor deze serie heeft Nic Opdam sets/ maquettes gebouwd op “tafelformaat”, zogenaamde table-tops. De personen zijn afzonderlijk gefotografeerd en later in de foto gemonteerd. Je ziet niet direct dat ruimte/ omgeving niet echt is. En er zitten altijd elementen in uit echte omgevingen of echte mensen, dat geeft een spanning tussen fictie en non-fictie.

Geïnspireerd op ‘Wicked Game’van Chris Isaac.

Lees meer over Nic Opdam op zijn biografiepagina

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry