Nic Opdam, ‘Station’

 240,00

Nic Opdam,’Station’ uit de serie ‘Timestamps’, is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zie onder. Klik op de foto om hem in totaal te zien. De prijs €240,- geldt voor optie 1: losse fotoprint van 60 x 40 oplage 15. Laat bij je bestelling weten welke editie en formaat je wilt, dan passen wij dat aan op de factuur. Levertijd 15-20 werkdagen na ontvangst van betaling. Zelf ophalen in Malden of Nijmegen is gratis. Bezorgen kan ook, daar zijn kosten aan verbonden, afhankelijk van het formaat van het werk. Neem contact op via ‘Stel een vraag’, voor vragen hierover.

De serie ‘Timestamps’ is beschikbaar in verschillende edities:

  1. Fotoprint op Hahnemühle fine art paper (losse print zonder lijst)

Oplage 15 (de twee formaten hieronder vormen samen een oplage van 15)
Formaat: 60 x 40 cm                            € 240
Formaat: 67,5 x 45 cm                         € 250
Oplage 10: formaat: 90 x 60 cm          € 300
Oplage 5: formaat: 120 x 80 cm          € 350

2. Foto Hahnemühle fine art paper op dibond verlijmd (is incl. ophangsysteem, geen lijst nodig)
Oplage 5: 90 x 60 cm                           € 700
Oplage 5: 120 x 80 cm                         € 900

3. Foto Hahnemühle fine art paper op dibond verlijmd achter laagje mat acrylaat (is incl. ophangsysteem, geen lijst nodig)
Oplage 5: 90 x 60 cm                           € 800
Oplage 5: 120 x 80 cm                         € 1000

Klik op de foto voor om de totale foto te zien. 

De foto is voorzien van het unieke oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Nominee New Dutch Photography Talent Nic Opdam is in 2013 genomineerd voor de New Dutch Photography Talent van Gup magazine. Deze fotograaf is een echte meester in het uitkienen van prachtige composities waarin figuratie en abstractie elkaar ontmoeten. Naast specialisaties in architectuur- en documentaire fotografie ontwikkelde hij zich ook tot een unieke portretfotograaf. Het is zijn passie om verhalen te vertellen met intrigerende beelden en is hij een echte techneut. Hij bouwde al verschillende camera's zelf om zo het unieke beeld te kunnen creëren van hij voor ogen heeft. Lees meer op zijn biografiepagina.

Beschrijving

Over de serie Timestamps van Nic opdam

In deze fotoserie combineert Nic Opdam oude foto’s met nieuwe foto’s van Nijmegen. Hierdoor ontstaat een nieuwe intrigerende werkelijkheid, in dit geval van het station van Nijmegen.

Op de locatie waar de oude foto gemaakt is maakt hij een nieuwe foto. Daarna componeert hij een nieuw beeld uit de twee foto’s door een uitgekiende nabewerking zodat oud en nieuw Nijmegen samensmelten. De delen van de oude foto’s zijn bewust vager gemaakt door Nic Opdam. En de delen uit de foto die in het heden zijn worden uiterst scherp gefotografeerd. Het vage beeld refereert aan herinneringen van vroeger die vervagen, de scherpe details verwijzen naar het heden.

Door oude  en nieuwe foto’s samen te voegen componeert Nic Opdam een intrigerende nieuwe werkelijkheid van Nijmegen

Over deze foto:

In deze foto zie je in zwart-wit en een beetje vervaagd de beelden van vroeger. De scherpe delen in kleur is zoals het station van Nijmegen er nu uitziet gefotografeerd en samengesteld door Nic Opdam.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry