Nic Opdam, kunstfoto uit de serie Flipside

 1,300,00

Kunstfoto van Nic Opdam uit de serie Flipside, zonder titel (rioolpijp meer liefde), 125 x 100 cm, print verlijmd op dibond achter mat acrylaatglas, oplage 2, oplagenummer 1/2.

Gesigneerd door de kunstenaar en voorzien van het unieke oplagenummer.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Nominee New Dutch Photography Talent Nic Opdam is in 2013 genomineerd voor de New Dutch Photography Talent van Gup magazine. Deze fotograaf is een echte meester in het uitkienen van prachtige composities waarin figuratie en abstractie elkaar ontmoeten. Naast specialisaties in architectuur- en documentaire fotografie ontwikkelde hij zich ook tot een unieke portretfotograaf. Het is zijn passie om verhalen te vertellen met intrigerende beelden en is hij een echte techneut. Hij bouwde al verschillende camera's zelf om zo het unieke beeld te kunnen creëren van hij voor ogen heeft. Lees meer op zijn biografiepagina.

Beschrijving

Over dit kunstwerk

De rioolpijp die gefotografeerd is door Nic Opdam bevindt zich in Nijmegen. In essentie is het geen mooi object net als de andere objecten en gebouwen uit de serie Flipside. Maar als je er op een goede manier naar kijkt verbergt het schoonheid,volgens de fotograaf. Door de compositie waarbij alle beeldelementen zorgvuldig zijn geplaatst en het standpunt van de camera dat het beeld bijna ontdoet van alle 3D suggestie, ontstaat een vreemd soort schoonheid.

Flipside is een serie die gaat over de B-kant van een stad. De plekken waar je normaal gesproken niet zo snel bij stil staat, omdat ze vervallen zijn of hun functie verloren hebben.

De beelden zijn gemaakt met een door hemzelf samengestelde panorama camera. De kunstfoto heeft een grote mate van detaillering, wat kenmerkend is voor het werk van deze fotograaf.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry