Nic Opdam, Electric Delight

 2,300,00

Nic Opdam, Electric Delight is beschikbaar in twee gesigneerde edities:

  1. Fotoprint op dibond achter acrylaat, incl. ophangframe.
    Oplage 5: 154 x 45 cm €2300 (incl. verzenden)
    Levertijd 15-20 werkdagen na ontvangst van betaling. De foto is voorzien van het unieke oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.
  2. Fotoprint op Hahnemühle fine art paper (losse print zonder lijst)
    oplage 15, formaat: 154 x 45 cm , €700 (incl. verzenden) wanneer je deze editie wilt kan je dat als opmerking plaatsen in het bestelformulier.

Klik op het werk voor een grote weergave

Deze kunstfoto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. Daarom is de levertijd wat langer dan bij andere werken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 werkdagen, na ontvangst van betaling.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Nic Opdam, Electric Delight, serie one image a song“One Image a Song” is een verhalende fotoserie met een rocksong als uitgangspunt voor een nieuw beeld. Boeiend geënsceneerd door Nic Opdam.

Nic Opdam over de serie ‘One image a song’

“Wanneer ik naar een rocksong luister en ik doe mijn ogen dicht, dan zie ik een beeld voor me dat de essentie van de song weergeeft. Dan gaat mijn fantasie ermee aan de haal en wordt het plot van de song soms een beetje verdraaid. Met de foto’s uit deze serie heb ik geprobeerd deze beelden te visualiseren.”

 

Table-tops
Voor deze serie heeft Nic Opdam sets/ maquettes gebouwd op “tafelformaat”, zogenaamde table-tops. De personen zijn afzonderlijk gefotografeerd en later in de foto gemonteerd. Je ziet niet direct dat ruimte/ omgeving niet echt is. En er zitten altijd elementen in uit echte omgevingen of echte mensen, dat geeft een spanning tussen fictie en non-fictie.

Geïnspireerd op de Japanse Anime, Trigun. De bijbehorende de song is ‘Electric Delight’ van The Rockets.

Lees meer over Nic Opdam op zijn biografiepagina

 

 

 

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry