Nic Opdam, ‘Di’ uit de serie ‘One Image a Song’

 900,00

Nic Opdam,’Di’, is beschikbaar in twee edities:

  1. Foto op fine art paper op dibond
    Oplage 5: 90 x 60 cm  €900 (incl. verzenden)
    Levertijd 15-20 werkdagen na ontvangst van betaling. De foto is voorzien van het unieke oplagenummer en gesigneerd door de kunstenaar.
  2. Fotoprint op Hahnemühle fine art paper (losse print zonder lijst)
    oplage 15, formaat: 67,5 x 45 cm, €290 (incl. verzenden) wanneer u deze editie wilt kunt u een opmerking maken in het bestelformulier. 
    met lijst € 440 (incl. verzenden)

Deze kunstfoto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. Daarom is de levertijd wat langer dan bij andere werken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 werkdagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen op het kantoor van Blooz Gallery te Nijmegen of laten bezorgen. Verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Bij je bestelling geef je je wens aan (bezorgen of ophalen), daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Nominee New Dutch Photography Talent Nic Opdam is in 2013 genomineerd voor de New Dutch Photography Talent van Gup magazine. Deze fotograaf is een echte meester in het uitkienen van prachtige composities waarin figuratie en abstractie elkaar ontmoeten. Naast specialisaties in architectuur- en documentaire fotografie ontwikkelde hij zich ook tot een unieke portretfotograaf. Het is zijn passie om verhalen te vertellen met intrigerende beelden en is hij een echte techneut. Hij bouwde al verschillende camera's zelf om zo het unieke beeld te kunnen creëren van hij voor ogen heeft. Lees meer op zijn biografiepagina.

Beschrijving

“One Image a Song” is een verhalende fotoserie met een rocksong als uitgangspunt voor een nieuw beeld. Boeiend geënsceneerd door Nic Opdam.

Nic Opdam over de serie ‘One image a song’

“Wanneer ik naar een rocksong luister en ik doe mijn ogen dicht, dan zie ik een beeld voor me dat de essentie van de song weergeeft. Dan gaat mijn fantasie ermee aan de haal en wordt het plot van de song soms een beetje verdraaid.Met de drie foto’s uit deze serie heb ik geprobeerd deze beelden te visualiseren.”

 

Table-tops
Voor deze serie heeft Nic Opdam sets/ maquettes gebouwd op “tafelformaat”, zogenaamde table-tops. De personen zijn afzonderlijk gefotografeerd en later in de foto gemonteerd. Je ziet niet direct dat ruimte/ omgeving niet echt is. En er zitten altijd elementen in uit echte omgevingen of echte mensen, dat geeft een spanning tussen fictie en non-fictie.

‘Di’ is gebaseerd op ‘Diane’ van Therapy. Hieronder de video van dit nummer.

 

 

 

 

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry