Lydia Duijmelinck, Waves of Awareness

 1,050,00

Lydia Duijmelinck, Wave of awareness, inkt op pvc, 80 x 60 cm,  prijs is incl. verzendkosten en met lijst zoals op de foto.

Maak een afspraak om dit werk in het echt te bekijken via de knop stel een vraag. Werk is te zien in Helmond.

 

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Beschrijving

Lydia Duijmelinck over dit werk:

“In mijn blauwe werken kun je verdrinken en opgeslokt worden. Ze zijn bedoeld om je te laten reflecteren en je gedachten te laten bezinken. Ze stralen rust en kalmte uit en zijn ook vanuit die intentie ontstaan. Tijdens het maken ervaar ik een rust en ontstaan de werken vanzelf. Het is aan de toeschouwer om de verbinding te leggen met het werk en dezelfde ervaring op te doen als de ervaring bij het maken. Laat je verwonderen en meevoeren door het vibrerende blauw.”

English:

Young talent Lydia Duijmelinck (1993) graduated from the HKU Fine Art and Design Academy in 2018.

Oriental Aesthetic
Lydia Duijmelinck intends to make the intuitive and spiritual world – that are naturally present for her – visible to the spectator. Labour- intensive ceramics as well as graphic art bring her in a meditative state of mind, leading to an oriental aesthetic that has been influenced by traditional oriental art and oriental philosophy.

Bekijk al haar werk

Over de kunstenares

Lydia Duijmelinck is een opkomend jong talent geboren in 1993 en afgestudeerd aan de HKU afdeling Fine art in 2018. Haar werk is geïnspireerd door Oosterse cultuur en filosofie. Met name Chinese kunst en cultuur interesseert haar. Daarom maakt ze in 2019 een kunstreis door China waar ze geïnspireerd werd door Chinese kunstenaars. ​Lydia beoogt de intuïtieve en spirituele wereld zichtbaar te maken aan de beschouwer. Zowel arbeidsintensieve keramische als grafische werken brengen haar in een meditatieve staat van zijn, die terug te voeren is op een Oosterse esthetiek die beïnvloed is door traditionele Oosterse kunst en filosofie.  In 2019 werd ze uitgenodigd door het radioprogramma Opium, om in het Opium kunstatelier een aantal dagen werk te maken, bekijk en beluister hier het radioitem over haar werkperiode daar. Cv en biografie

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…