Louise te Poele, Peacock with grapes

 1,500,00

Louise te Poele, Peacock with grapes, op aluminium of dibond

  • Klein formaat 55 x 70 cm, €1500, oplage 5
  • Middenformaat 100 x 80 cm, prijs €2100. Deze valt onder de oplage van 5 (samen met groot formaat zijn het er max 5)
  • Groot formaat: 110 x 140 cm, prijs: €3800, oplage 5 (samen met middenformaat).

Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de foto om deze volledig te kunnen zien. 

Zet bij je bestelling het gewenste formaat in de opmerking, dan komt het voor elkaar!.

Het kleine formaat is in het echt te bekijken in Arnhem en dat geeft ook een goede indruk voor de grotere maten. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden tegen betaling.
Informeer naar de actuele levertijd, de grotere maten moeten eerst gedrukt worden dat duurt gemiddeld 2 weken.

Kunstwerk is beschikbaar.

Beschrijving

Louise te Poele

Louise te Poele staat bekend om haar stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Daar haalt ze inspiratie uit. Haar atelier /studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Net schilderijen
“Het zijn net schilderijen” zeggen veel mensen over haar werk. De referentie naar schilderkunst is duidelijk aanwezig. Niet alleen door het onderwerp (stillevens), maar ook door de digitale bewerking van elke foto. Louise schildert als het ware met een digitale pen delen van de foto over. Haar achtergrond in schilder- en tekenkunst is hierin terug te zien, net als in haar fijne gevoel voor contrasten en de rol die lichtval speelt in haar foto’s.

Over dit werk
Dit werk doet ook denken aan een stilleven van een oude meester, maar dan in een hedendaags jasje gegoten door de kunstenares. Haar gevoel voor contrasten en schaduwwerking komt goed naar voren in dit werk en daardoor zie je haar achtergrond in tekenen en schilderen terug. Alleen gebruikt ze geen kwast maar een digitale pen.

“Internationaal kunsttalent Louise te Poele 1984 exposeert wereldwijd van Hong Kong tot Frankrijk, Duitsland en Amsterdam.”
Bedrijven en musea nemen haar werk op in hun collecties. Deze jonge vrouw heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd als kunstenaar. Ze wordt zowel voor haar vrije werk als fotowerk in opdracht veel gevraagd.

Meer werken van Louise te Poele

Bekijk hier alle werken van deze kunstenares.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…