Louise te Poele ‘White Delphinium’ 1/5

 1,100,00

Louise te Poele, ‘White Delphinium’ 2016, foto: ultrachrome print op aluminium, 1/5, 50 x 75 cm €1.100. Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de afbeelding om de foto volledig te zien.

Ook verkrijgbaar in formaat 100 x 150 cm. oplagenummer 1/5 €3.800 (als je dit formaat wilt zet het dan in de opmerking bij de bestelling, dan komt het voor elkaar!).

De werken zijn ook in het echt te bekijken in Arnhem. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden tegen betaling.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar: Brands
Internationaal fotografietalent Louise te Poele (1984) exposeert wereldwijd van Hong Kong, Tokyo, Frankrijk, Duitsland en Amsterdam. Bekend van stillevens Louise staat bekend om haar stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt. In de media Haar werk wordt door diverse media opgemerkt: bijv. door NRC, de Linda, Het Parool, Volkskrant Magazine, Palet magazine, AD en De Gelderlander. Aangekocht door verzamelaars Haar werk is geliefd bij verzamelaars. Diverse grote bedrijven en particulieren hebben haar werk aangekocht voor hun kunstcollectie: Akzo Nobel, Delta Lloyd, Museum Arnhem en diverse particuliere collecties. Lees meer op haar biografiepagina.

Beschrijving

Louise te Poele

Louise te Poele staat bekend om haar mooie stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Daar haalt ze inspiratie uit. Haar atelier /studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Net schilderijen
“Het zijn net schilderijen” zeggen veel mensen over haar werk. De referentie naar schilderkunst is duidelijk aanwezig. Niet alleen door het onderwerp (stillevens), maar ook door de digitale bewerking van elke foto. Louise schildert als het ware met een digitale pen delen van de foto over. Haar achtergrond in schilder- en tekenkunst is hierin terug te zien, net als in haar fijne gevoel voor contrasten en de rol die lichtval speelt in haar foto’s.

Over dit werk
De titel ‘White Delpinium’, verwijst naar de naam van de witte bloemen in het werk. In dit werk is de zwaan prominent aanwezig. Het werk roept associaties op met het schilderij van Jan Asselijn ‘De bedreigde zwaan’ uit 1650 dat in het Rijksmuseum hangt. De zwaan in dit werk wekt echter een trotse positieve indruk, geen spoor van bedreiging. Ook zijn er associaties met deze tijd te zien in objecten zoals het plastic en het gekreukelde papier. De theedoek komt ook vaker voor in haar werk, dat refereert weer aan herinneringen uit de jeugd van Louise te Poele.

“Internationaal fotografietalent Louise te Poele exposeert wereldwijd van Hong Kong tot Frankrijk, Duitsland en Amsterdam.”

Bedrijven en musea nemen haar werk op in hun collecties. Deze jonge vrouw heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd als fotograaf. Ze wordt zowel voor haar vrije werk als fotowerk in opdracht veel gevraagd.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry