Louise te Poele, Sister Barbapapa

 3,800,00

Louise te Poele, ‘Sister Barbapapa’, foto: ultrachrome print op aluminium, oplage 5, 100 x 150 cm, prijs: €3800. Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de foto om deze volledig te kunnen zien.

Ook verkrijgbaar in formaat 50 x 75 cm, €1100, oplage 5 (als je dit formaat wilt zet het dan in de opmerking bij de bestelling, dan komt het voor elkaar!).

De werken zijn ook in het echt te bekijken in Arnhem. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden tegen betaling.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie: Tags: , , ,
Kunstenaar: Brands
Internationaal fotografietalent Louise te Poele (1984) exposeert wereldwijd van Hong Kong, Tokyo, Frankrijk, Duitsland en Amsterdam. Bekend van stillevens Louise staat bekend om haar stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt. In de media Haar werk wordt door diverse media opgemerkt: bijv. door NRC, de Linda, Het Parool, Volkskrant Magazine, Palet magazine, AD en De Gelderlander. Aangekocht door verzamelaars Haar werk is geliefd bij verzamelaars. Diverse grote bedrijven en particulieren hebben haar werk aangekocht voor hun kunstcollectie: Akzo Nobel, Delta Lloyd, Museum Arnhem en diverse particuliere collecties. Lees meer op haar biografiepagina.

Beschrijving

Louise te Poele

Louise te Poele staat bekend om haar mooie stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Naast de realistische stillevens, maakt ze nu steeds vaker abstracte composities zoals dit werk. Haar atelier /studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Over dit werk
Louise heeft een hele serie met de titel Barbapapa gemaakt, de vormen verwijzen naar het bekende tekenfilmfiguur. De serie bestaat uit een familie en dit is de zus. Het is mooi van eenvoud en compositie. Wat overeenkomt met de realistische stillevens van de Poele is haar gevoel voor contrasten en schaduwwerking, ook in dit werk zie je haar achtergrond in tekenen en schilderen terug, maar dan bewerkt met een digitale pen en niet met een echte kwast. Dit werk doet zo net als de bloemstillevens denken aan een schilderij. Dat is ook wat mensen vaak over haar werk zeggen: “Het zijn net schilderijen”.

“Internationaal fotografietalent Louise te Poele exposeert wereldwijd van Hong Kong tot Frankrijk, Duitsland en Amsterdam.”
Bedrijven en musea nemen haar werk op in hun collecties. Deze jonge vrouw heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd als fotograaf. Ze wordt zowel voor haar vrije werk als fotowerk in opdracht veel gevraagd.

Meer werken van Louise te Poele

Bekijk hier alle werken van Louise te Poele.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…