Louise te Poele, Shapeless

 1,500,00

Louise te Poele, ‘Shapeless’, foto: ultrachrome print op aluminium, oplage 5,  formaat 50 x 75 cm,  €1.500.  Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de foto om deze volledig te kunnen zien.

Ook verkrijgbaar in 100 x 150 cm, €3.800. (als je dit formaat wilt zet het dan in de opmerking bij de bestelling, dan komt het voor elkaar!).

Veel foto’s van Louise zijn te zien in Arnhem. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden tegen betaling.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Louise te Poele

Louise te Poele staat bekend om haar mooie stillevens die doen denken aan de schilderijen van oude meester schilders. Maar ze ontwikkelt haar werk ook in een abstractere richting, zoals deze ‘Shapeless’. Haar atelier /studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Net schilderijen
“Het zijn net schilderijen” zeggen veel mensen over haar werk. De referentie naar schilderkunst is duidelijk aanwezig. Niet alleen door het onderwerp (stillevens), maar ook door de digitale bewerking van elke foto. Louise schildert als het ware met een digitale pen delen van de foto over. Haar achtergrond in schilder- en tekenkunst is hierin terug te zien, net als in haar fijne gevoel voor contrasten en de rol die lichtval speelt in haar foto’s.

Over dit werk
Op het eerste oog een abstract beeld, maar kijk iets langer en je ziet water, druppels en ook kleine zwarte dingen, waarvan je niet direct ziet wat het is (is het hagelslag, kleine stukjes snoer, of iets anders?). Een prachtige geabstraheerde minimalistische compositie.

“Internationaal fotografietalent Louise te Poele exposeert wereldwijd van Hong Kong tot Frankrijk, Duitsland en Amsterdam.”
Bedrijven en musea nemen haar werk op in hun collecties. Deze jonge vrouw heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd als fotograaf. Ze wordt zowel voor haar vrije werk als fotowerk in opdracht veel gevraagd.

Louise te Poele, Shapeless bij Blooz Gallery

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…