Louise te Poele, Bloemvissen

 1,500,00

Louise te Poele, ‘Bloemvissen’ foto: ultrachrome print op aluminium, oplage 5,50 x 75 cm, prijs €1500, uit 2017. Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de foto om deze volledig te kunnen zien.

Ook verkrijgbaar in formaat 120 x 180  cm, €4.500 (als je dit formaat wilt zet het dan in de opmerking bij de bestelling, dan komt het voor elkaar!).

De werken zijn ook in het echt te bekijken bij de kunstenaar in Arnhem. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden.

Bekijk alle werken van Louise te Poele

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Louise te Poele

Louise te Poele (1984) staat bekend om haar mooie stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Daar haalt ze inspiratie uit. Haar atelier /studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Referentie naar schilderkunst
“Het zijn net schilderijen” zeggen veel mensen over haar werk. De referentie naar schilderkunst is duidelijk aanwezig. Niet alleen door het onderwerp (stillevens), maar ook door de digitale bewerking van elke foto. Louise schildert als het ware met een digitale pen delen van de foto over. Haar achtergrond in schilder- en tekenkunst is hierin terug te zien, net als in haar fijne gevoel voor contrasten en de rol die lichtval speelt in haar foto’s.

Achterhoek, Hong Kong en New York
Louise te Poele heeft al een indrukwekkende carriere opgebouwd. Ze is opgegroeid in de Achterhoek. “ALs kind knutselde ik graag en tekende ik veel.” Ze heeft gestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam en kunstacademie ArtEZ te Arnhem. Eerst in de richting mode later ging ze verder met fine art. Haar eindexamenexpositie met de serie ‘Farmers’was een groot succes, haar werk werd direct opgemerkt en gekocht door grote collecties. Ze exposeert in Nederlandse musea (Museum Arnhem, Museum Jan Cunen, Rijks Museum Twenthe o.a.) en ook regelmatig in het buitenland o.a. in Hong Kong, Berlijn en New York.

Bekijk hier alle werken van Louise te Poele.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…