Louise te Poele, #3 Black hole

 3,800,00

Louise te Poele, ‘#3 Black Hole’, foto: ultrachrome print op aluminium, 100 x 150 cm. oplage 5, prijs: €3800. Het werk is aan de achterkant gesigneerd en is direct klaar om op te hangen. Klik op de foto om deze volledig te kunnen zien.

Ook verkrijgbaar in formaat, 50 x 75 cm €1500 (als je dit formaat wilt zet het dan in de opmerking bij de bestelling, dan komt het voor elkaar!).

De meeste werken van Louise zijn in het echt te bekijken in Arnhem. Informeer voor een afspraak via de stel een vraag knop. Of mail info@bloozgallery.nl

Dit werk is beschikbaar en kan na ontvangst van betaling worden opgehaald in Arnhem, of het kan in overleg bezorgd worden.

Kunstwerk is beschikbaar.

Beschrijving

Louise te Poele

Te Poele staat bekend om haar mooie stillevens die doen denken aan de banketstillevens van oude meester schilders. Naast de realistische stillevens, maakt ze nu steeds vaker abstracte composities zoals dit werk. Haar studio is een verzameling van folie, plastic, etenswaren, opgezette dieren en gevonden voorwerpen. Deze krijgen een plek in haar zorgvuldig gecomponeerde stillevens. Vaak verwijzen de objecten in haar stillevens naar kunstwerken uit de kunstgeschiedenis en herinneringen uit haar eigen leven wat het ook eigentijds maakt.

Over dit werk

Deze foto komt uit de ‘Black hole series’. Een abstracte compositie met telkens een zwart gat waarin je kunt verdwijnen. Mysterieus en oneindig.

“Internationaal kunstenares Louise te Poele exposeert wereldwijd van Hong Kong tot Frankrijk, Duitsland en Amsterdam.”
Bedrijven en musea nemen haar werk op in hun collecties. Deze jonge vrouw heeft al een indrukwekkende carrière opgebouwd als fotograaf. Ze wordt zowel voor haar vrije werk als fotowerk in opdracht veel gevraagd.

Meer werken van Louise te Poele

Bekijk hier alle werken.

Black Hole, Louise te Poele

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…