Nic Opdam, kunstfoto uit de serie Flipside, z.t.

 1,300,00

Foto door Nic Opdam, z.t. (autogarage) uit de serie Flipside formaat 125 x 100 cm, print verlijmd op dibond echter mat acrylaatglas, oplage 2

Deze kunstfoto wordt bij bestelling geprint in een fotolab. Daarom is de levertijd wat langer dan bij andere werken die direct beschikbaar zijn. De levertijd is 15-20 werkdagen, na ontvangst van betaling.

Je kunt het werk zelf ophalen bij de kunstenaar in Malden (gratis) of laten bezorgen tegen een meerprijs. €0,40 cent per km (enkele reis) Bij je bestelling geef je je wens aan (bezorgen of ophalen), daarna neemt Blooz Gallery contact met je op om de levering af te stemmen. Heb je een vraag? Neem dan contact op met Blooz Gallery via contact.

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:

Beschrijving

Blooz Gallery: “Abstractie en figuratie in één foto. Nic Opdam weet hier een prachtig -en door de regenplas tijdelijk- lijnenspel vast te leggen!”

Over dit kunstwerk

Een voormalige autogarage in Nijmegen gefotografeerd door Nic Opdam. Op het eerste oog een open ruimte met metalen spanten en muren die beschilderd zijn met graffiti.

Door de reflectie van de regenplassen en de verzadigde kleuren kreeg het geheel een extra dimensie. De omstandigheden en compositiekeuze maken het beeld uniek. De kunstfoto is gemaakt met de “ugly bastard”, zo noemt Nic Opdam zijn zelfgebouwde panorama camera. Dit resulteert in een beeld van 180 Megapixel, waardoor het beeld een grote mate van detaillering heeft.

Flipside is een serie die gaat over de B-kant van een stad. De plekken waar je normaal gesproken niet zo snel bij stil staat, omdat ze vervallen zijn of hun functie verloren hebben.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry