Iris Helene Jansen, z.t.

 100,00

Iris Helene Jansen, z.t. (haasje rood met stippen), techniek: acryl, inkt, potlood op papier, formaat: 15 x 10 cm.

Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Wilt u het laten bezorgen? Dat is mogelijk. Via Post NL, wordt het verzekerd en via track and trace verstuurd in een beschermende verpakking. Kosten verzenden €15,- Deze worden apart vermeld op uw factuur.

Wilt u dit werk in het echt zien? Dat kan! Informeer bij Blooz Gallery voor een afspraak via de knop stel een vraag.

 

 

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie:
Kunstenaar:
Iris Helene Jansen schildert dieren en niet zomaar. Deze jonge kunstenares heeft een heel eigen schilderstijl en vormentaal. Ze toont de schoonheid van konijnen en hazen, papegaaien en vossen. Iris Helene Jansen is gefascineerd door de vormen en beweging van de dieren, maar ook het innerlijk (dierlijk instinct) speelt een rol in haar werk. Ze zijn soms lief, dan weer confronterend of kwetsbaar, daarom zijn ze zo mooi! Lees meer op haar biografiepagina.

Beschrijving

Blooz Gallery over dit werk

De jonge kunstenares Iris Helene Jansen schildert met plezier dieren. Ze is gefascineerd door hun vorm, vacht, bewegingen en innerlijk. Ze weet de schoonheid, kwetsbaarheid en het karakter van dieren te schilderen als geen ander.

Iris Helene Jansen over haar werk

“Ik maak grote en krachtige tekeningen van dieren op papier. De belangrijkste reden die mij aanzet tot tekenen is mijn aantrekking tot vorm. Met name de vormen die ik tegenkom in de dierenwereld. Omdat vormen en kleuren vele functies hebben is er een enorme diversiteit van vormen in de dierenwereld. Iedere diervorm heeft een bedoeling en ieder dier is prachtig aangepast aan zijn omgeving. Dit gegeven blijft mij voortdurend verwonderen en inspireren.”

Natuurlijke materialen

De natuurlijke onderwerpen in mijn tekeningen komen tot stand d.m.v. natuurlijke materialen; thee, Oost-Indische inkt en houtskool. De vormen en texturen die tijdens het opdrogen ontstaan zijn aspecten in het werk die men niet kan bedenken. Deze spontaniteit speelt een belangrijke rol in mijn werk, naast de directheid van de lijn, vorm en contrast.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry