Iris Helene Jansen, z.t.

 115,00

Iris Helene Jansen, z.t. (haasje), techniek: acryl, inkt, potlood op papier, formaat: 15 x 10 cm.

Dit werk heeft een levertijd van 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Wilt u het laten bezorgen? Dat is mogelijk. Via Post NL, wordt het verzekerd en via track and trace verstuurd in een beschermende verpakking. Prijs is incl. verzenden.

Wilt u dit werk in het echt zien? Dat kan bij de kunstenaar in Enschede! Informeer bij Blooz Gallery voor een afspraak via de knop stel een vraag.

 

 

Kunstwerk is reeds verkocht.

Beschrijving

Blooz Gallery over dit werk

De jonge kunstenares Iris Helene Jansen schildert met plezier dieren. Ze is gefascineerd door hun vorm, vacht, bewegingen en innerlijk. Ze weet de schoonheid, kwetsbaarheid en het karakter van dieren te schilderen als geen ander.

Iris Helene Jansen over haar werk

“Ik maak grote en krachtige tekeningen van dieren op papier. De belangrijkste reden die mij aanzet tot tekenen is mijn aantrekking tot vorm. Met name de vormen die ik tegenkom in de dierenwereld. Omdat vormen en kleuren vele functies hebben is er een enorme diversiteit van vormen in de dierenwereld. Iedere diervorm heeft een bedoeling en ieder dier is prachtig aangepast aan zijn omgeving. Dit gegeven blijft mij voortdurend verwonderen en inspireren.”

Natuurlijke materialen

De natuurlijke onderwerpen in mijn tekeningen komen tot stand d.m.v. natuurlijke materialen; thee, Oost-Indische inkt en houtskool. De vormen en texturen die tijdens het opdrogen ontstaan zijn aspecten in het werk die men niet kan bedenken. Deze spontaniteit speelt een belangrijke rol in mijn werk, naast de directheid van de lijn, vorm en contrast.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry