Gijs Scholten z.t. (jongen)

 4,000,00

Gijs Scholten, z.t., grote tekening op papier, (jongen), gemengde techniek. Incl. houten ophangframe bovenaan het werk (te bevestigen met 2 spijkers in de muur). De kunstenaar laat de tekening onderaan loshangen zodat onderaan licht opkrult (zie foto). Maar je kan dit werk natuurlijk naar eigen smaak laten inlijsten bijvoorbeeld met een plexiglas lijst of door er een baklijst omheen te laten maken al dan niet met glas ervoor. Groot formaat het werk is  B 150 x H 250 c.a. cm.

Wil je dit werk in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk. Neem contact op met Blooz Gallery via het formulier: Stel een vraag of mail info@bloozgallery.nl voor een afspraak.

Bij aankoop wordt dit werk gratis bezorgd (in NL, maar niet op de eilanden). Zelf ophalen in Nijmegen kan ook. Het is makkelijk te vervoeren doordat het werk opgerold kan worden.

Kunstwerk is beschikbaar.

Artikelnummer: 1-1 Categorie:

Beschrijving

Gijs Scholten is een nieuw aanstormend talent met een originele en herkenbare tekenstijl. Zijn meer dan levensgrote portretten zijn van dichtbij knappe abstracte kunstwerken en sta je verder er vanaf dan zie je de realistische perfectie in zijn werk. Kortom hele mooie kunstwerken voor in huis of op kantoor.

De kunst van Gijs is niet alleen opgemerkt door Blooz Gallery, maar ook bijvoorbeeld door HP de Tijd die er een mooi artikel over publiceerde; en hij heeft er al meerdere prijzen/ opdrachten mee gewonnen.

Psychologische aanrakingen
Gijs Scholten omschrijft zijn werk als psychologische aanrakingen. Dat is een voorstelling van zijn psyche op de voorstelling van een ander psyche. Deze maken kennis in een fictieve ontmoeting in zijn geest.

Hij nodigt de beschouwer uit te bewegen zowel fysiek als geestelijk. Er zit een dynamische relatie in met de beschouwer. Hoe dichterbij je komt hoe minder overzichtelijk de tekening is. Hoe verder af, hoe realistischer en overzichtelijker het wordt. Zijn werk vraagt om een geconcentreerde blik, dan ontdek je de details, de kleine figuurtjes, de talloze arceringen die samen een prachtig portret vormen. Kijken naar zijn werk is bijna meditatief, door alle herhalingen van het potlood met het oog te volgen kan je niet anders dan in dat moment zijn en deel uitmaken van het werk.

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry