Dewi Hoppe, Humor is upon us

 1,495,00

Dewi Hoppe, Humor is upon us, schilderij van olieverf op canvas, 60 x 80 cm, 2016, bij Blooz Gallery.

Dit werk is leverbaar binnen 10 werkdagen na ontvangst van betaling.

Mocht je interesse hebben en het eerst in het echt willen zien, dat kan (het is te zien in Apeldoorn)! Mail voor een afspraak naar info@bloozgallery.nl

Wil je dit werk kopen klik dan op bestellen en geef daarin ook aan of je het werk wilt ophalen (in Apeldoorn) of wilt laten bezorgen (tegen betaling van een km vergoeding, die wordt gespecificeerd in de factuur).

Kunstwerk is beschikbaar.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dewi Hoppe

Dewi Hoppe

Populaire beeldcultuur en referenties naar kunstgeschiedenis
In zijn schilderijen komt een aantal elementen steeds terug. Zo refereert hij vaak aan beelden uit de kunstgeschiedenis en populaire beeldcultuur en geeft er een nieuwe betekenis aan. Zijn beelden zijn eclectisch, vaak een tikje absurd en met humor.

Hier zien we een expressieve wolkenpartij. De Hollandse luchten hebben veel kunstenaars geinspireerd en aangezet tot het schilderen ervan. In de grote musea kom je ze vaak tegen, maar dan heel realistisch geschilderd met een fijne schildertoets. Dewi heeft deze wolkenpartij vrij pasteus en expressief geschilderd en speels ook door het kleurgebruik en de duidelijke kwaststreken.

Naast een geabstraheerde wolkenpartij als deze schildert hij ook iconische en vaak speelse portretten waarin mythische figuren uit de kunstgeschiedenis samensmelten met populaire beeldcultuur.

Naast schilderen als medium voegt hij ook nieuwe media toe aan zijn werk, zo heeft hij een aantal van zijn schilderijen in computeranimaties verwerkt.

Een kunstenaar van de nieuwe generatie
Museaal werk, door de zeggingskracht, techniek en veelzijdigheid. Dewi Hoppe is een opkomende kunstenaar met ambitie. Zijn werk is te zien (geweest) in Rijksmuseum Twenthe, Museum Coda in Apeldoorn, Witteveen Visual Art Centre, Amsterdam.

 

Naam
E-mail
Telefoon
Enquiry

Andere suggesties…